Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
SLOVENYALI ŞEF JANEZ BRATOVZ İLE "SLOVENIAN CULINARY DAY"
17.04.2015 tarihinde Ljubljana JB Restaurant'ın Slovenya'lı Şefi "Janez Bratovz" 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle, Slovenya Fahri Konsolosluğu ve bölümümüzün ortaklaşa düzenleyeceği "Slovenian Culinary Day" etkinliğinde bir araya gelecek. Kokteyl ve akşam yemeği ile devam edecek etkinlikte öğrenciler Slovenya Mutfağı'nı tanıma fırsatı bulacaklar.
1992 yılında açtığı JB Restoran ile "The S.Pellegrino World Best Restaurant 2010" ve "The Daily Meal Best Restaurants in Europe 2013" listesine giren; 'Zemlja' adlı kitabı ile 2009 The New York Festival Grand Prix ve 2009 The Best Cook Book Paris ödüllerini alan Şef Janez Bratovz, Slovenya'da mutfak eğitimi veren kurumlarda eğitmen şeflik yapmanın sıra, konuk şef olarak Japonya, ABD, İngiltere ve İtalya'da eğitimler vermiştir.
HABER |TÜM HABERLER
Minik Şeflerden Yılbaşı Kurabiyeleri
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Beyaz Köşk Anaokulu'nda eğitim gören çocuklar, yeni yıl coşkusunu erken başlatarak Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle yılbaşı
Geleceğin Şeflerinden Ege'ye Özgü Lezzetler
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, bu yıl ‘değişimin öncüleri ve gıdanın geleceği’ temasıyla 6’ncısı düzenlenen İzmir GastroFest’e damga
İEÜ’lü Gençlerden ‘Lezzet’ Yolculuğu
İzmir’in en büyük yeme, içme ve eğlence festivallerinden biri olan GURMEFEST’e, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırlayıp
Gastronomiye ‘Michelin’ Dopingi
Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi, Türkiye’deki seçkisine İzmir ve Bodrum’u ekledi.
‘Mutfak'ta Dubai Fırsatı
Ferdi Baba, Fabrice Restaurant ve Baba Pizza markalarıyla bu yıl Dubai’ye açılmaya hazırlanan Bilsev Group, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak
Mutfak 'Depremzedeler' İçin Açıldı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün 25 öğrencisi, depremden en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay’a gönderilmek üzere raf
Lezzetli sofraların vazgeçilmezi ‘Ege otları’
Anadolu sofralarını yüzlerce yıldır donatan Ramazan yemekleri, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mutfağında, Ege otlarının lezzetiyle günümüze uyarlanıyor.
Türkiye’ye örnek başarı: 'Tescilli gastronomi'
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu’nun (TURAK) yaptığı incelemeden başarıyla geçerek ‘tam akredite’