Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu
2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KAYIT TARİHLERİ
2016-2017 Öğretim Yılı |
2016-2017 Öğretim Yılı Ek Yerleştirme | |||
Ön Kayıt için SON GÜN |
28 Temmuz 2016 |
29 Ağustos 2016 | ||
Ön Değerlendirme |
29 Temmuz 2016 |
31 Ağustos 2016 | ||
Yazılı Sınav |
1 Ağustos 2016 |
1 Eylül 2016 | ||
Mülakat |
2-3 Ağustos 2016 |
1 Eylül 2016 | ||
Sonuçlar ve Kesin Kayıt Listelerinin İlanı |
4 Ağustos 2016 |
2 Eylül 2016 | ||
Kesin Kayıtlar |
16 Ağustos 2016 |
6-9 Eylül 2016 | ||
Yedek Listeden Ön Kayıt (Kontenjan açığı olduğu takdirde) |
17-18 Ağustos 2016 |
|||
Yedek Listeden Kesin Kayıt |
19 Ağustos 2016 |
HABER |TÜM HABERLER
Minik Şeflerden Yılbaşı Kurabiyeleri
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Beyaz Köşk Anaokulu'nda eğitim gören çocuklar, yeni yıl coşkusunu erken başlatarak Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle yılbaşı
Geleceğin Şeflerinden Ege'ye Özgü Lezzetler
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, bu yıl ‘değişimin öncüleri ve gıdanın geleceği’ temasıyla 6’ncısı düzenlenen İzmir GastroFest’e damga
İEÜ’lü Gençlerden ‘Lezzet’ Yolculuğu
İzmir’in en büyük yeme, içme ve eğlence festivallerinden biri olan GURMEFEST’e, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırlayıp
Gastronomiye ‘Michelin’ Dopingi
Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi, Türkiye’deki seçkisine İzmir ve Bodrum’u ekledi.
‘Mutfak'ta Dubai Fırsatı
Ferdi Baba, Fabrice Restaurant ve Baba Pizza markalarıyla bu yıl Dubai’ye açılmaya hazırlanan Bilsev Group, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak
Mutfak 'Depremzedeler' İçin Açıldı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün 25 öğrencisi, depremden en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay’a gönderilmek üzere raf
Lezzetli sofraların vazgeçilmezi ‘Ege otları’
Anadolu sofralarını yüzlerce yıldır donatan Ramazan yemekleri, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mutfağında, Ege otlarının lezzetiyle günümüze uyarlanıyor.
Türkiye’ye örnek başarı: 'Tescilli gastronomi'
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu’nun (TURAK) yaptığı incelemeden başarıyla geçerek ‘tam akredite’