MSYB ÖĞRENCİLERİ BTA İZMİR'DE
CLM 202 dersi teknik gezi kapsamında öğrencilerimiz BTA Catering Services Izmir ’i ziyaret ettiler. Bu ziyaret kapsamında öğrencilerimiz Şef Selçuk Bağ ve gıda güvenliği uzmanı Esra Sevim eşliğinde üretim alanlarını yakından tanıma fırsatı buldular ve üretim sürecinin önemli noktalarını dinlediler. Etkinlik dahilinde ayrıca BTA Food&Beverage Services Group İzmir ve Bodrum şube müdürü Akın Yorulmaz ve diğer ilgili departman yöneticilerinden kariyer gelişimleri ile tavsiyeler alarak, sorularını yöneltme fırsatı buldular.
HABERTÜM HABERLER
GastroFest’te İzmir Ekonomi Rüzgarı
2 Kasım 2025 tarihinde İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda “Yemek ve Sanat” temasıyla bu yıl sekizincisi düzenlenen GastroFest, gastronomi tutkunlarını ve ...
II. Gastronomide Güncel Eğilimler Sempozyumu
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, gastronomi alanının farklı boyutlarını ele alan üç oturumluk kapsamlı bir sempozyuma ...
Akdeniz Koruma Derneği
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak, Akdeniz Koruma Derneği’ni konuk ettik. Dernek Kaynak Yönetimi ve İdari ...
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GÜZELBAHÇE KAMPÜSÜ
DetaylarKÜRESEL KARİYER
İzmir Ekonomi Üniversitesi, dünya çapında bir üniversiteye dönüşürken aynı zamanda küresel çapta yetkinliğe sahip başarılı gençler yetiştirir.
Daha Fazlası..BİLİME KATKI
İzmir Ekonomi Üniversitesi, nitelikli bilgi ve yetkin teknolojiler üretir.
Daha Fazlası..İNSANA DEĞER
İzmir Ekonomi Üniversitesi, toplumsal fayda üretmeyi varlık nedeni olarak görür.
Daha Fazlası..
