FRANSA STAJI VE FRANSIZ EĞİTİM HAFTASI
Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü dünya gastronomi başkenti Lyon’daki “Les Toques Blanches Lyonnaises” kurumu ile işbirliği çerçevesinde Fransız mutfak haftası eğitiminin ilkini gerçekleştiriyor. 3. Sınıf öğrencilerinin MOF (Meilleur Ouvrier de France) ünvanına sahip Şef Joseph Viola ile eğitimleri bir hafta sürecek.
Her yıl 4 kez birer hafta olarak gerçekleşen bu eğitimler sayesinde öğrenciler Fransız mutfağının inceliklerini öğrenme ve profesyonel anlamda kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar.
Öğrenciler aynı zamanda her yaz olduğu gibi bu yaz da 3 ay boyunca Lyon’un ödüllü restoran ve pastanelerinde staj yapabilecek olmanın heyecanını yaşıyorlar. Bu hafta gerçekleşen başvuru ve mülakatların ardından staj hakkı kazanan öğrenciler belli olacak
HABERTÜM HABERLER
II. Gastronomide Güncel Eğilimler Sempozyumu
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, gastronomi alanının farklı boyutlarını ele alan üç oturumluk kapsamlı bir sempozyuma ...
Akdeniz Koruma Derneği
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak, Akdeniz Koruma Derneği’ni konuk ettik. Dernek Kaynak Yönetimi ve İdari ...
Yedir App: Ev Aşçıları ile Müşterileri Bir Araya Getiren Uygulama
Yedir App, evde yemek yapıp satarak ek gelir elde etmek isteyen ev aşçıları ile bu lezzetleri arayan müşterileri bir araya ...
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GÜZELBAHÇE KAMPÜSÜ
DetaylarKÜRESEL KARİYER
İzmir Ekonomi Üniversitesi, dünya çapında bir üniversiteye dönüşürken aynı zamanda küresel çapta yetkinliğe sahip başarılı gençler yetiştirir.
Daha Fazlası..BİLİME KATKI
İzmir Ekonomi Üniversitesi, nitelikli bilgi ve yetkin teknolojiler üretir.
Daha Fazlası..İNSANA DEĞER
İzmir Ekonomi Üniversitesi, toplumsal fayda üretmeyi varlık nedeni olarak görür.
Daha Fazlası..
