School of Applied Management Sciences
.
.
Director's Message
Gastronomi yemekten çok daha fazlasıdır. Farklı kültürleri, mirasları, gelenekleri ve topluluk duygusunu yansıtır. Kültürler arasında anlayışı geliştirmenin, insanları ve gelenekleri birbirine yakınlaştırmanın bir yoludur. Hem bir sanat, hem de bir bilimdir.
Gastronomi yemekten çok daha fazlasıdır. Farklı kültürleri, mirasları, gelenekleri ve topluluk duygusunu yansıtır. Kültürler arasında anlayışı geliştirmenin, insanları ve gelenekleri birbirine yakınlaştırmanın bir yoludur. Hem bir sanat, hem de bir bilimdir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüzde; bilim yatağında özgün lezzetleri yüksek estetikle buluşturan şefler yetiştirir. Gıda bilimi ve gıda teknolojisini içeren bilime dayalı yemek hazırlama, aynı zamanda gıda hijyeni, gıda güvenliği ve beslenme ilkelerinin insan ve toplum sağlığı üzerindeki etkilerini de kapsar.
Kültürümüzün, coğrafyamızın ve doğal güzelliklerimizin bize sunduğu mutfak zenginliklerini dünyanın en seçkin restoranlarında ve yaşam alanlarında sunacak ünlü şefler yetiştiriyoruz.
Evrensel kabul gören ve kaliteli bir eğitim için hadi sizde Gastronomi ve Mutfak Sanatları ekibine katılın…
.
.
NEWS |ALL NEWS
Aegean flavors from the chefs of the future
Izmir University of Economics (IUE) Department of Gastronomy and Culinary Arts left its mark on the 6th Izmir GastroFest, organized this year with
They added flavor to GURMEFEST
GURMEFEST, one of the biggest food, drink and entertainment festivals of Izmir, was ‘flavored’ with the dishes prepared and presented by the
“Izmir and Bodrum will class up”
The MICHELIN Guide, one of the most prestigious restaurant rating systems in the world, has added Izmir and Bodrum to its Turkish
IUE graduates will prepare the flavors unique to Turkish cuisine
Bilsev Group, who is preparing to expand to Dubai this year with its Ferdi Baba, Fabrice Restaurant and Baba Pizza brands, will
They prepared products that are filling and have a long shelf life
25 students of Department of Gastronomy and Culinary Arts of Izmir University of Economics (IUE) prepared products with a long shelf life,
‘Fully accredited’ gastronomy
Izmir University of Economics (IUE) Department of Gastronomy and Culinary Arts has been 'fully accredited' by successfully passing the examination by the